網站首頁
2019新產品
產品目錄
解決方案
購物流程
常見問題
公司簡介
証書
最新消息
聯繫我們

常見問題 

Question 1: Could you tell me your lead-time?
Answer:Our lead-time is below:
Samples-------------------------------------2~5 work days
All batch products------------------------7~10 days

Question 2: Could you tell me how to deliver my goods?
Answer: We would like to send your goods via FEDEX,UPS,DHL or TNT etc.,If you place a big volume order,we will send your goods via our cargo agent or your cargo agent.

Question 3:Could you tell me your payment terms?
Answer: We current accept T/T in advance. You can make your wire transfer when you place your order. Our bank can't accept your payment by credit cards.

Question 4:How long could you receive our payment?
Answer:Usually,we can receive your payment within 3~5 work days. If you do a swift payment to us,we can receive your payment only 1-2 work days.

Question 5: Could you tell me your Minimum Order Quantity?
Answer: 10pcs

Question 6: Could you tell me your product warranty period?
Answer: One year.

Question 7: How long will it take you to get back to us ?
Answer: We appreciate your interested in our products and send us your e-mail. We would like to review your information and get back to you within 2 work days.

Question 8: Could you accept OEM order?
Answer:Yes,we can.

Question 9:Could you become our agent in China?
Answer:PLease tell us your company and your products,we would like to accept your information. If we are interested in your products and your products are very competitive in China,we would like to cooperate with you.


網站首頁  |  2019新產品  |  產品目錄  |  解決方案  |  購物流程  |  常見問題  |  公司簡介  |  証書  |  最新消息  |  聯繫我們  |  網站地圖  |  手機版
  English     简体版     繁體版
Powered by DIYTrade.com